Site logo

Activiteiten toevoegen

Activiteiten voor deze agenda kunnen alleen worden toegevoegd door de leden van Bourgondische Zaken

Hoe werkt het? 

Om een agenda-item toe te voegen, moet je inloggen met je emailadres waarmee je staat ingeschreven bij Bourgondische Zaken. Bij de eerste keer inloggen moet je een wachtwoord aanmaken. Dat doe je als volgt: klik op ‘inloggen‘ en klik vervolgens op ‘wachtwoord vergeten‘. 

In het scherm wachtwoord vergeten, vul je je emailadres in. Je ontvangt dan een link om een wachtwoord in te stellen. Vervolgens kun je inloggen met je emailadres en je nieuwe wachtwoord. 

Het aanvragen van een wachtwoord is eenmalig. Daarna kun je gewoon blijven inloggen met je emailadres en het wachtwoord.

Let op: je wachtwoord om in te loggen bij Bourgondische Zaken en het wachtwoord van de AgendaBourgogne zijn niet gelijk en niet aan elkaar gekoppeld!

Agenda-item toevoegen

Nadat je bent ingelogd, kun je agenda-items toevoegen. Klik op de knop ‘Activiteit toevoegen‘ in de menubalk. Je krijgt nu een invulscherm. Bij het toevoegen van agenda-items vermeld je:

  • een titel, wervende promotietekst en een beschrijving
  • contactgegevens en eventuele website. Als je een website vermeldt, plak dan de volledige link erin, mét https:// ! 
  • de locatie. Doe dat zo exact mogelijk
  • de datum (of meerdere dagen voor een festival)
  • eventuele kosten
  • de categorie. Kies ‘overig’ als jouw categorie ontbreekt.

Ook voeg je een foto of afbeelding toe. Let op: zonder afbeelding kun je geen activiteit toevoegen!

Tot slot klik je op ‘toevoegen vermelding‘. Je ontvangt een bevestiging. Nadat jouw agenda-item is goedgekeurd, is de activiteit zichtbaar op AgendaBourgogne.nl.

De spelregels

AgendaBourgogne is de verzamelplaats voor activiteiten in de Bourgogne. We willen een podium bieden aan sportieve, culturele en sociale activiteiten van onze leden en/of verenigingen in de Bourgogne. Deze activiteiten zijn voor iedereen die hier woont of vakantie viert. Het is niet de bedoeling om grootschalige of commerciële evenementen te vermelden. 

Je kunt activiteiten van één dag aanmelden of een meerdaagse activiteit zoals een festival. Het aanmelden van activiteiten die langer duren dan een week is niet toegestaan.